У монографії розглянуто аспекти формування якості асортименту дієтичних добавок на основі харчової крові та рослинної сировини – «Редгем», «Калгем», «Фітогем», які містять стабілізоване гемове залізо та мають певні споживні властивості. Доведено, що введення нових дієтичних добавок до складу фруктово-ягідних начинок та тиражованого ірису сприяє збагаченню виробів гемовим залізом і дає можливість формувати асортимент кондитерських виробів для масового та лікувально-профілактичного харчування., Рекомендовано для науковців та практичних фахівців галузі, а також аспірантів та студентів, які проводять наукові дослідження з формування якості продуктів протианемічного спрямування.
Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0