👁️ 14
Favorite
Default Thumbnail
Завантажити Стаття «Ресторанний сервіс як суб’єкт та об’єкт туристичної галузі» ⤵️

Вибачте🤷
На жаль, наразі немає жодного файлу для завантаження 😭
Найближчим часом ми додамо в бібліотеку нові примірники для завантаження.

Проаналізовано особливості ресторанного сервісу в якості частини туристичної інфраструктури та в якості самостійного об’єкту туризму, коли страви і традиції їх споживання є наративними засобами для ознайомлення з етнокультурним контекстом.

Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0

🖋️ Інші твори автора

📑 Схожі твори за жанром

🗓️ Інші твори 2017 року

🗂️ Схожі твори за типом публікації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *