👁️ 159
Favorite
8427 kovbasiuk stefaniia vid bobra do fazana yizha zakhidnoievropeiskoho serednovichchia завантажити в PDF, DJVU, Epub, Fb2 та TxT форматах
Завантажити Від бобра до фазана. Їжа західноєвропейського Середньовіччя ⤵️

Вибачте🤷
На жаль, наразі немає жодного файлу для завантаження 😭
Найближчим часом ми додамо в бібліотеку нові примірники для завантаження.

Оригінальні рецепти із середньовічних кулінарних книг занурять вас у атмосферу королівського бенкету: смажені павичі та курки, які видихають полум’я, пироги із запеченими у них живими птахами, м’ясо з цукром, міноги та дельфіни., Також у книзі на вас чекає спростування численних міфів щодо середньовічного раціону: чи справді м’ясо залишалося недосяжною мрією для селян та містян, а пиво та вино вважалися кориснішими за воду навіть для дітей., Зрештою, ви довідаєтесь, які дива середньовічної кулінарії пішли у небуття, а які приносять нам насолоду й сьогодні.

Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0

🖋️ Інші твори автора

📑 Схожі твори за жанром

🗓️ Інші твори 2021 року

🗂️ Схожі твори за типом публікації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *