👁️ 121
Favorite
1470 dromenko olena laboratornyi praktykum iz dystsypliny kharchovi tekhnolohii завантажити в PDF, DJVU, Epub, Fb2 та TxT форматах
Завантажити Посібник «Лабораторний практикум із дисципліни «Харчові технології» ⤵️
pdf

У навчальному посібнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини (виду, морфологічній будові, хімічному складу, особливостям виробництва), особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів., Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки бакалаврів кваліфікації «інженер-технолог харчових виробництв». Матеріал буде корисним спеціалістам, магістрам, аспірантам, науковим співробітникам і практичним працівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також широкому колу читачів, професійні інтереси яких пов’язані з харчовими технологіями.

Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0

🖋️ Інші твори автора

📑 Схожі твори за жанром

🗓️ Інші твори 2014 року

🗂️ Схожі твори за типом публікації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *