Автори, враховуючи великі зрушення в поліпшенні харчування населення України і дальший розвиток української кухні, а також побажання читачів, за пропозицією видавництва «Техніка» докорінно переробили і доповнили видану раніше книгу «Українські страви», яка виходить тепер під назвою «Українська кухня»., Із книги вилучено розділи: «З історії розвитку української кухні», «Їжа i здоров’я», а також опис різних порід риб, фруктів, плодів, овочів та кондитерських виробів. Об’єднано розділи «Закуски і холодні страви» та «Другі страви»., Матеріал викладено за певними видами оброблюваної сировини, що полегшує домашній господарці користування книгою. Значно розширений асортимент холодних закусок і страв, перших та других страв, напоїв домашнього приготування.
Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0
