👁️ 41
Favorite
Default Thumbnail
Завантажити Розвиток науково-технічного прогресу в харчовій промисловості українських губерній Російської імперії у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. ⤵️
pdf

Мета дослідження – розкрити процес формування науково-технічного, прогресу на прикладі галузей харчової промисловості українських губерній, Російської імперії у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст., Виходячи із мети дослідження визначено наступні завдання:, — провести аналіз та встановити стан наукової розробки дослідження,, теоретичний рівень та напрями її висвітлення;, — з’ясувати особливості економічної політики Російської імперії щодо, розвитку харчової промисловості у досліджуваний період; 6, — розкрити вплив капіталізації на розвиток науково-технічного прогресу;, — дослідити розвиток матеріально-технічної бази харчової промисловості;, — виявити джерела формування якісних змін робітничих кадрів харчової, галузі та умови їхнього соціально-економічного становища.

Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0

🖋️ Інші твори автора

📑 Схожі твори за жанром

🗓️ Інші твори 2013 року

🗂️ Схожі твори за типом публікації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *