👁️ 52
Favorite
Default Thumbnail
Завантажити Стаття «Особливості організаційно-кооперативної роботи споживчої кооперації УРСР в 1935–1937 роках» ⤵️
pdf

Ґілея: науковий вісник. Збірник наукових праць. – К., 2011. – Вип. 47., Аналізуються особливості організаційно-кооперативної роботи в системі споживчої кооперації УРСР в 1935–1937 роках.

Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0

🖋️ Інші твори автора

📑 Схожі твори за жанром

🗓️ Інші твори 2011 року

🗂️ Схожі твори за типом публікації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *