Коробов М.М. та ін. Розрахунок продуктів бродильних виробництв, лікеро-горілчаних та безалкогольних напоїв. — К.: «Вища школа», 1972. — 380 с., В книзі викладено розрахунки продуктів виробництва етилового спирту, пива, хлібних та кормових дрідждів, лікеро-горілчаних, безалкогольних напоїв, препаратів ферментів пліснявих грибів та кормового біоміцину, в основу яких покладені сучасні технологічні схеми (прим. – на момент видання). Особливу увагу приділено питанням комплексного використання крахмало- та цукровмісної сировини, а також раціональному використанню відходів виробництва. Навчального посібника призначено для студентів технологічних та економічних спеціальностей внз харчової промисловості. Може бути використано інженерно-технічними працівниками для розрахунку технологічних процесів.
Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0