До видання включено (з певною текстологічною обробкою) кулінарні рецепти Ольги Федорівни Франко, подані нею в книзі «1-ша українська загальнопрактична кухня», що побачила світ у 1929 році в Коломиї. Тут читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, м’яса, риби до печива і варення., Для масового читача., Франко О.Ф. Практична кухня / Літ. опрацюв. О.П. Сенатович; Худож. І.П. Плесканко. — 2-ге вид. — Львів: Каменяр, 1992. — 238 с.: іл., 20 арк. іл., 1 арк. портр., ІБЇМ 5-7745-0215-82
Сподобалось читати? Постав свою оцінку 
Кількість оцінок: 0
Середній рейтинг: 0