👁️ 5
Favorite
4790 murlykina natalia teoriia ta praktyka vykorystannia emulhatoriv atsylhlitserynnoi pryrody u tekhnolohiiakh miasnykh vy завантажити в PDF, DJVU, Epub, Fb2 та TxT форматах
Завантажити Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м’ясних виробів ⤵️
pdf

У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технологій м’ясних січених виробів стабільної якості з емульга-торами ацилгліцеринної природи., Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за, напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» і за спеціальностями «Технології, харчування», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.

Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0

🖋️ Інші твори автора

📑 Схожі твори за жанром

🗓️ Інші твори 2014 року

🗂️ Схожі твори за типом публікації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *