Стахмич Т. М., Пахолюк О. М., Кулінарне мистецтво : Підручник: У 2 кн. — К. : Грамота, 2008., Кн. 1 : Технологія приготування їжі / Т. М. Стахмич, О. М. Пахолюк. — 2008. — 496 с. : іл., У підручнику висвітлено основи технології приготування їжі за новітніми методиками в мережі підприємств харчування різних форм власності, подано докладний опис основних розділів кулінарії відповідно до програм професійно технічних училищ із підготовки кухарів ІІІ, IV і V розрядів., Для учнів кулінарних професійно технічних училищ, власників закладів харчування, директорів шкіл і всіх, хто любить і захоплюється українською кухнею.
Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0