👁️ 45
Favorite
Default Thumbnail
Завантажити Стаття «Громадське харчування споживчої кооперації УРСР у післявоєнний період» ⤵️
pdf

Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: Історія. – Тернопіль: Видавництво ТНПУ ім. В.Гнатюка, 2015. – Вип. 2. – Ч. 4., У статті аналізується система громадського харчування споживчої кооперації України в радянську добу у післявоєнний період. Проаналізовано організаційну структуру системи громадського харчування споживчої кооперації, окреслено основні напрямки роботи, наголошено на основних проблемах галузі. Визначено, що рівень забезпечення громадським харчуванням сільського населення був доволі низьким і відставав від європейських показників.

Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0

🖋️ Інші твори автора

📑 Схожі твори за жанром

🗂️ Схожі твори за типом публікації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *