Стахмич Т. М., Кулінарна справа. Технологія приготування їжі : підруч., для здобувач. проф. (проф.-тех.) освіти / Т. М. Стахмич,, О.М.Пахолюк.—Київ:Грамота,2020.—280с.:іл., ISBN978-966-349-834-8, У підручнику висвітлено основи технології приготування їжі за, новітнімиметодикамивмережіпідприємствхарчуваннярізнихформ, власності,поданодокладнийописосновнихрозділівкулінаріївід, по-, відно до ДСПТО 5122-НО.55.3-5-2007 із професії «Кухар» 3, 4 й 5, розрядів., Для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти та, викладачів,усіх,хтозахоплюєтьсяукраїнськоюкухнею.
Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0