👁️ 2
Favorite
Підручник «Кулінарна­ справа.­ Технологія­ приготування­ їжі­»
Завантажити Підручник «Кулінарна­ справа.­ Технологія­ приготування­ їжі­» ⤵️
pdf

Стахмич Т. М., Кулінарна­ справа.­ Технологія­ приготування­ їжі­ :­ підруч.­, для­ здобувач.­ проф.­ (проф.-тех.)­ освіти­ /­ Т.­ М.­ Стахмич,­­, О.­М.­Пахолюк.­—­Київ:­Грамота,­2020.­—­280­с.­:­іл., ISBN­978-966-349-834-8, У­ підручнику­ висвітлено­ основи­ технології­ приготування­ їжі­ за­, новітніми­методиками­в­мережі­підприємств­хар­чу­ван­ня­різ­них­форм­, влас­нос­ті,­подано­док­лад­ний­опис­ос­нов­них­роз­ді­лів­ку­лі­на­рії­від­, по-, від­но­ до­ ДСПТО­ 5122-НО.55.3-5-2007­ із­ професії­ «Кухар»­ 3,­ 4­ й­ 5­, роз­рядів., Для­ здобувачів­ професійної­ (професійно-технічної)­ освіти­ та­, викладачів,­усіх,­хто­за­хоп­лю­єть­ся­ук­ра­їн­ською­кух­нею.

Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0

🖋️ Інші твори автора

📑 Схожі твори за жанром

🗓️ Інші твори 2020 року

🗂️ Схожі твори за типом публікації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *