👁️ 16
Favorite
Стаття «Найперша страва: Етнографічно-кулінарне дослідження в ліричному просторі та часі»
Завантажити Стаття «Найперша страва: Етнографічно-кулінарне дослідження в ліричному просторі та часі» ⤵️
pdf

Супруненко В. Найперша страва: [український борщ] Етнографічно-кулінарне дослідження в ліричному просторі та часі / Володимир Супруненко // Віче. – 2012. – № 15-16; № 17; № 19.

Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0

📑 Схожі твори за жанром

🗓️ Інші твори 2012 року

🗂️ Схожі твори за типом публікації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *