“Чим більше ми будемо їсти природньої їжі і чим менше займатимемося створенням рецептів нових страв, тим кращим буде наше здоров’я”, Головна ранкова повсякденна страва В.Кожевнікова – це салат з картоплі, цибулі, буряку, кореневої селери, моркви, редьки, капусти, яблука, ріпи, зелених овочів. Усе, крім картоплі (звареної у лушпинні), сире. Змащене 3-ма ложками олії., Щоб вгамувати апетит, радить пити багато води, чистої або з протертими ягодами., Ще апетит можна приборкати жменею ролзинок чи сушених абрикосів, куском хліба з узваром, помідором, огірком або з чистою водою., Обідає він хлібом з салом та зеленню або овочевим супом., Вечеряє сирими чи вареними яйцями або кашею (з гречки, рису, вівса, пшона) з горіхами та ягодами., Найкращим способом боротьби з апетитом, на думку В.Кожевнікова, є цікава чи потрібна праця, коли голова працює, а шлунок спить.
Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0