Картопля / За ред. А.А. Бондарчука, М.Я. Молоцького, В.С. Куценка. – Біла Церква, 2007. – Т. 3. – 536 с., ISBN 978-966-7417-88-8, У третьому томі аналізується сучасний стан і тенденції розвитку технології виробництва картоплі: підготовка садивного матеріалу, обробіток ґрунту, удобрення, садіння, догляд, зрошення, збирання, післязбиральна доробка, зберігання та переробка на картоплепродукти, економічні аспекти виробництва картоплі різного господарського призначення., Розраховано на наукових співробітників, аспірантів, викладачів і студентів вищих аграрних навчальних закладів, спеціалістів та картоплярів, які бажають отримати високі врожаї якісних бульб картоплі.
Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0