👁️ 22
Favorite
Підручник «Технологія приготування їжі»
Завантажити Підручник «Технологія приготування їжі» ⤵️
pdf | djvu

У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування., Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів I—II рівнів акредитації, а також для працівників підприємств харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі., Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008. — 506 с., ISBN 966-8251-06-7

Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0

📑 Схожі твори за жанром

🗓️ Інші твори 2003 року

🗂️ Схожі твори за типом публікації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *