👁️ 23
Favorite
Азбука харчування. Лікувальне харчування
Завантажити Азбука харчування. Лікувальне харчування ⤵️
pdf | djvu

Азбука харчування. Лікувальне харчування: Довідник /За , ред. Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка. — Львів: Світ, 1991. — 208 с. Бібліогр.: с. 202., ISBN 5-11-000932-5 (в обкл.): З крб. 15000 прим. -, У довіднику викладені загальні принципи лікувального харчування та вплив харчових факторів на процеси одужання. Описаний порядок організації лікувального харчування в умовах лікарень, на курортах і в санато-ріях-профілакторіях. Подані рекомендації щодо лікувального харчування в домашніх умовах при різних захворюваннях органів травлення, кровообігу та дихання, а також нирок, залоз внутрішньої секреції, порушеннях обміну речовин тощо. Наведені загальні правила приготування дієтичних страв, їх склад, еиергоцінність та особливості кулінарної обробки харчових продуктів з метою збереження їх смакових якостей і лікувальної дії., Для широкого кола читачів,

Сподобалось читати? Постав свою оцінку 🥰
Кількість оцінок: 0 📊 Середній рейтинг: 0

🖋️ Інші твори автора

📑 Схожі твори за жанром

🗓️ Інші твори 1991 року

🗂️ Схожі твори за типом публікації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *